Personal coaching

Voor wie is personal coaching geschikt?

Als personal coach help ik jou om je doel te behalen.

Ben je man of vrouw?
Twintig of zestig jaar oud?
Weeg je te veel of te weinig?
Heb je een druk of rustig leven?

Het maakt niet uit. Jij hebt er niet voor gekozen om in een bepaalde doelgroep te vallen dus jou op basis daarvan uitsluiten, daar doe ik niet aan. Dankzij de brede kennis die ik onder andere tijdens mijn opleidingen anatomie voedingsleer en personal training heb opgedaan, weet ik als geen ander hoe ik jou kan helpen. Mocht tijdens de intake blijken dat je om welke reden dan ook meer specialistische begeleiding nodig hebt, dan geef ik dat aan. Eerlijkheid en transparantie gaat bij mij boven alles. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan nu een vrijblijvend intakegesprek in.

Laat me je helpen om jouw doel te behalen

Ben je op zoek naar iemand die jou helpt om af te vallen?
Wil je juist aankomen en meer spiermassa opbouwen?
Meer energie en een gezondere leefstijl?

Wat het ook is, als personal coach help ik jou om jouw doel te behalen.
Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. 

Zo werkt personal coaching


Of jij nu meer spiermassa en kracht wilt, een aantal kilo wilt afvallen en/of energieker door het leven wilt gaan; als personal coach help ik jou om je ultieme einddoel te realiseren.

Tijdens een intakegesprek brengen we je doelen en huidige leefstijl in kaart. Op basis van deze informatie stel ik een op maat gemaakt plan voor je op waarmee jij jouw doel kunt behalen. Dit plan kan bestaan uit een trainingsschema, eetschema en/of voedingssupplementen.

Ben je benieuwd hoe jouw lichaam er op dit moment voorstaat? Je kunt bij ons voor 9,90 een lichaamsanalyse – ook wel bodyscan genoemd – laten uitvoeren. 

Meer informatie personal coaching


Twijfel jij of personal coaching iets voor jou is? Weet je niet goed wat je kunt verwachten of vind je het lastig om die eerste stap te zetten? Geen probleem. Als personal coach luister ik graag – geheel vrijblijvend – naar jouw doel en geef je op basis daarvan een advies.

Neem contact op en stel je vraag of plan direct een vrijblijvende afspraak in.
De intake is helemaal gratis. 

Plan een gesprek