Over Mij

Over mij

Hi! Mijn naam is Roy Driessen, ik ben 26 jaar, personal coach en een echt mensenmens. Anderen helpen om hun doelen te behalen dat doe ik het allerliefst en aan enthousiasme en energie heb ik absoluut geen gebrek. Als coach luister en kijk ik naar datgene dat jij als persoon nodig hebt om jouw doel te behalen en maak op basis daarvan een op maat gemaakt plan. Wat me het aller blijst maakt? Jou helpen om je doelen te behalen.

Mijn Achtergrond

De weg die me naar het zijn van personal coach leidde, startte bij defensie waar ik de opleiding tot sergeant volgde. Mijn specialisatie was sport en lesgeven en al snel kwam ik erachter dat ik het ontzettend leuk vind om voor een groep te staan, mensen te motiveren en begeleiden naar een bepaald doel. Vanuit daar is mijn interesse gedurende de jaren gegroeid. Naast dat ik zelf altijd fanatiek heb gesport, startte ik met het uitbreiden van mijn kennis op het gebied van sport, voeding en gezondheid. Mijn droom om mensen als personal coach te helpen, werd geboren en ik besloot om me aan te melden voor de opleiding anatomie voedingsleer en personal coaching.

Voedingssupplementen en DHT

Samen met DHT heb ik een lijn voedingssupplementen ontwikkeld waarmee jij de tekorten in je lichaam kunt aanvullen. Of je nu wilt detoxen, je vitamines op peil wilt brengen, eiwitten wilt innemen voor het bevorderen van spierherstel of wilt afvallen; voedingssupplementen helpen en ondersteunen je bij het behalen van je doel(en).

Als personal coach bied ik jou een totaalpakket. Door middel van coachingsgesprekken, voeding- en eetschema’s en eventuele voedingssupplementen begeleid ik je tijdens het behalen van jouw doel. 

Laat me je helpen om jouw doel te behalen

Jouw doelen behalen, dat doe je niet zomaar. Je hebt zowel doorzettingsvermogen als enthousiasme nodig en daarbij kan ik je helpen. Als personal coach sta ik namelijk altijd voor je klaar. Je kunt me zowel telefonisch als via WhatsApp bereiken en heb je het even lastig dan ben ik er voor je. Heb jij in de avond of in het weekend een extra gesprek nodig? Geen probleem. Mijn missie is om jou te helpen bij het behalen van je doel en daar past een 9 tot 5 mentaliteit niet bij. 

Een leuk feitje over mij: ik heb een ongekend groot doorzettingsvermogen, zet me altijd voor de volle 100% in en geef daarbij nooit op.

Wil jij een enthousiaste coach die jou begeleidt, motiveert en enthousiasmeert? Laten we tijdens een vrijblijvend intakegesprek kennismaken

Plan een gesprek