Lichaamsanalyse

Waarom een lichaamsanalyse?

Wil jij…
Meer spiermassa opbouwen?
Een gezondere leefstijl aannemen?
Meer energie zodat je het maximale uit jezelf kunt halen?
Beter in je vel zitten?
Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe je er lichamelijk voorstaat?

Met een lichaamsanalyse weet je direct of jouw lichaamssamenstelling in balans is. Het percentage spiermassa, vet en vocht wordt met de bodyscan zichtbaar en ook de caloriebehoefte, BMI en metabolische leeftijd worden in kaart gebracht.

Wil jij graag weten hoe je er op dit moment voorstaat en of je nog beter voor je lichaam kunt zorgen? Met een lichaamsanalyse ontdek je eenvoudig waar de verbeterpunten liggen.

Hoe werkt de lichaamsanalyse


De bodyscan werkt erg eenvoudig en is vliegensvlug. Met blote voeten neem je plaats op de professionele bodyscan-weegschaal. Zonder dat jij dit voelt, gaat er vervolgens een micro-elektrische golf door je lichaam waarmee al jouw lichaamswaardes in slechts 15 seconden worden gemeten. Hierna wordt er een samenvatting uitgeprint. Samen bekijken we de resultaten en bespreken we de positieve punten en de verbeterpunten.

Laat me je helpen om jouw doel te behalen

Of je nu gezonder wilt leven, je lichaam beter wilt verzorgen, een aantal kilo wilt aankomen of juist afvallen. Met een healthscan weet jij hoe je er nu voorstaat. Heb je een vraag over het laten uitvoeren van de scan of wil je een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

 

Wat kost de lichaamsanalyse

 – Hoe breng je jouw lichaam weer in balans zodat je jezelf fitter en energieker voelt?
– Hoe kom je een aantal kilo aan of val je juist af?
– Hoe kun je beter voor je lichaam zorgen?

Wat jouw doel ook is, met de uitslagen van een lichaamsanalyse weet je waar te beginnen. Als personal coach vind ik het belangrijk dat een bodyscan laagdrempelig en toegankelijk is en om die reden bied ik voor slechts € 9,90 een professionele lichaamsanalyse aan.

Benieuwd of jouw lichaam in balans is? Plan dan nu een afspraak in

Lichaamsanalyse en personal coaching

Wanneer we de resultaten van de scan hebben besproken, weet jij exact waar de verbeterpunten liggen. Wil je de waardes graag verbeteren, maar weet je niet precies waar te beginnen? Als personal coach help ik je er met alle liefde bij. Het in balans brengen van jouw lichaam kan – afhankelijk van de resultaten – op verschillende manieren. Op basis van een eetschema, trainingen en voedingssupplementen bijvoorbeeld. Iedere persoon is verschillend en dat geldt ook voor de behoeftes die we hebben. Op basis van jouw wensen, tijd en lichamelijke conditie stel ik een op maat gemaakt plan voor je op. Bekijk voor meer informatie de personal coaching pagina.

Voeding- en trainingsschema

Een voeding- en trainingsschema is erg persoonlijk. Wat voor de ene persoon werkt, hoeft voor een ander niet te werken. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we daarom de indeling van jouw leven en bekijken we of je een actieve of minder actieve levensstijl hebt. Ook breng ik in kaart hoeveel tijd er beschikbaar is om te trainen en wat jij qua beweging juist wel of niet leuk vindt om te doen. Een schema is er om jou te helpen om jouw doelen te behalen; om deze reden is het belangrijk dat jij je prettig voelt bij de indeling ervan.

Een voeding- en trainingsschema is altijd volledig op maat en uniek, net zoals jij dat bent.

Lichaamsanalyse plannen